VÅRT TEAM

NOVOTERM TRANSLATION

Novoterm är en översättningsbyrå som grundades i Stockholm 1996 och flera av våra översättare har arbetat med oss sedan starten. I nära samarbete med våra översättare har vi i över tjugo års tid levererat högkvalitativa översättningar inom de flesta ämnesområden och på fler än 40 olika språk.

Vi kan hjälpa dig med översättning, språkgranskning, bearbetning av text och projektledning. Hos oss får du kvalificerad hjälp med både stora projekt och mindre uppdrag som involverar översättning till ett eller flera språk, språkgranskning, textbearbetning eller korrekturläsning av dina egna texter.

Det är ditt uppdrags speciella karaktär som avgör vilken projektledare hos oss som kommer att vara ansvarig för just ditt projekt, och vilken eller vilka av våra rutinerade översättare vi väljer ut för uppdraget. Projektledaren blir din egen kontaktperson här på vår översättningsbyrå som förbereder arbetet genom att i förväg läsa in sig på ditt företags verksamhet och målsättningar.

VI PÅ NOVOTERMS STOCKHOLMSKONTOR

På Novoterms kontor i Stockholm arbetar vi flera projektledare som tar hand om våra kunder. Utöver oss har vi kollegor runt hela världen, översättare, språkgranskare och copywriters som arbetar från sina hemländer.
Du kan vända dig till vem som helst av oss med din förfrågan, vi är ett sammansvetsat team som alla gärna hjälper till! Har du särskilt bråttom kan du ringa oss, så får du snabbt svar.

"Jag vill att vi ska vara stolta och känna att vi har gjort ett bra jobb när vi går hem för dagen."

PER KJELLGREN

vd

En av företagets grundare. Har arbetat inom it- och bankvärlden samt studerat marknadsföring och management.

per.kjellgren@novoterm.se

"Eftersom vi trivs och utvecklas på jobbet gör vi ett bättre arbete för kunden."

ANN-CHRISTINE PALM

projektledare

Har många års erfarenhet av projektledning på Novoterm och har tidigare arbetat på bildproduktionsföretag och studerat i Paris.

ann-christine.palm@novoterm.se

"Grunden till bra kommunikation är anpassning till ändamål och mottagare. Det gäller både original och översättning."

AGNES SALOMONSSON LAGEVALD

projektledare

Språkkonsult och ekonom i botten. Har arbetat som kommunikationsanalytiker inom människa–datorinteraktion. Uppvuxen i Ungern.

agnes.salomonsson.lagevald@novoterm.se

"Min översättarbakgrund har gett mig kunskap om hela processen, vilket är till stor hjälp i mitt arbete som projektledare."

CRISTINA BASTI

projektledare

Översättare och tolk mellan italienska, engelska och franska. Certifierad översättare mellan engelska och italienska sedan 2007.

cristina.basti@novoterm.se

"För mig är kommunikation nyckeln till framgång. Bra kommunikation handlar om att höra det som inte sägs rakt ut."

JESSICA ARNELL

projektledare

Medie- och kommunikationsvetare, har tidigare jobbat som journalist och koordinator inom media i Sverige, USA och Storbritannien.

jessica.arnell@novoterm.se

"Fantastiska kollegor och god stämning bidrar till en positiv helhetsupplevelse."

PAULA AF KLINTEBERG

projektledare

Kulturvetare med inriktning på litteratur och praktisk filosofi. Har bland annat arbetat som lärare, textredigerare och korrekturläsare.

paula.af.klinteberg@novoterm.se

"Vi uppmuntrar alla former av feedback från våra kunder. Det gör att vi blir ännu bättre."

JULIETTE STAUDT

projektledare

Har arbetat länge som projektledare på Novoterm och bor numera i hemlandet Nederländerna. Har även studerat språk, historia och konst.

juliette.staudt@novoterm.se

"Nöjda kunder och kollegor är det viktigaste för mig. Därför gör jag gärna det där lilla extra."

ANN FRANZON

ekonomi och administration

Har arbetat som assistent inom bank i många år, bland annat med internationella kunder inom segmenten tillväxtmarknad och storföretag.

ann.franzon@novoterm.se

KONTAKTA OSS

    Novoterm Translation AB
       S:t Eriksterrassen 72b
       112 34 Stockholm

info@novoterm.se

08-21 17 19